Выбрать страницу

Flytt av bohag är vår specialitet!

Vi är experter inom området och erbjuder bohagsflyttstjänster som är försäkrade och följer Konsumentverkets riktlinjer. Vi har lång erfarenhet och erbjuder konkurrenskraftiga priser

}

Effektiv och noggrant planerad flytt

När du väljer Sveriges Flytt&Städexpert AB flyttfirma för din bohagsflytt kan du vara säker på en välplanerad och effektiv flyttupplevelse. Vårt team har gedigen erfarenhet och är välutbildat för att hantera alla typer av bohagsflyttar. Dessutom är vi fullt utrustade med de resurser som krävs för att göra din flytt så smidig och trygg som möjligt. Vi tar även tid att noggrant planera flytten i förväg för att säkerställa att allt följer planen och att din flytt blir så optimal som möjligt.

Individuell och pålitlig kundtjänst

Vi på Sveriges Flytt&Städexpert AB flyttfirma strävar efter att erbjuda personlig och pålitlig service när det kommer till din bohagsflytt. Vi förstår att flytt kan vara en stressig tid, och vår målsättning är att göra den så smidig som möjligt för dig. Vår kundtjänst står alltid till ditt förfogande för att besvara alla dina frågor och funderingar angående din flytt, och vi kommer att vara där för dig under hela processen.

Prisvärd flytthjälp

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga flyttupplevelsen till ett överkomligt pris. Dessutom hjälper vi dig att undvika onödiga kostnader som kan uppstå vid en egenflytt, vilket gör din flytt ännu mer prisvärd. Skicka en offertförfrågan nu för snabba och enkla prisförslag.

Bohagsflytt i Stockholm

Packning är en mycket viktigt del av flytten. Bra packning säkerställer att era saker kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Sveriges flytt&städexpert AB erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. I våra tjänster ingår allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt.

En fullständig service för våra kunder

Genom åren har vi ackumulerat värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar de bästa förutsättningarna för att erbjuda våra kunder en fulländad service. Vi genomför hundratals flyttar varje år med nöjda kunder. Dra nytta av 50% Rut-avdrag när du anlitar oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

För en framgångsrik flytt är planeringen avgörande, och den inleds redan vid det första kontakttillfället med oss. Vi hjälper er att utarbeta en genomtänkt plan som är skräddarsydd för er unika situation. Denna plan presenteras tillsammans med vårt prisförslag, där ni har valet mellan fast eller rörligt pris.

När ni accepterar vår offert och får en bokningsbekräftelse från oss, finns vi med er under hela processen, ända fram till att flyttuppdraget är slutfört. Vi följer upp och hanterar faktureringen. Vi är alltid tillgängliga via telefon eller e-post och strävar efter att besvara era frågor snabbt.

När du bokar Sveriges Flytt&Städexpert AB som din flyttfirma för bohagsflytten kan du förvänta dig en personlig och engagerad kundtjänst. Vi strävar efter att förstå dina individuella behov och önskemål för din flytt, och vi är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vårt dedikerade team är engagerat i att erbjuda den bästa möjliga kundservicen och vi gör allt vi kan för att säkerställa att du är 100% nöjd med din flyttupplevelse.

En fullständig service för våra kunder

Att genomföra en bohagsflytt är en stor och ibland känslomässigt krävande process som kräver noggrann planering och logistik. En privatflytt är ingen enkel uppgift och bör inte tas lättvindigt.

För de som är heltidsarbetande och har mycket lite tid att ägna åt förberedelserna som en flytt innebär, kan processen vara utmattande och frustrerande. Det finns så mycket att ordna, från packning till städning och själva flytten — få människor har tid och energi att göra allt själva.

Lyckligtvis finns Sveriges Flytt&Städexpert AB här för att hjälpa dig med de delar av din bohagsflytt som du behöver assistans med — oavsett om det är allt eller bara en del. Vi erbjuder flexibla scheman och en rad olika tjänster, inklusive möbelmontering och demontering, magasinering och allt däremellan. Vi finns här för att underlätta din flyttresa.

Vanliga frågor om bohagsflytt

Hur lång framförhållning behövs för att boka en flytt?

Om du planerar din flytt i samband med månadsskiftet är det bra att ha minst 1-2 veckors framförhållning. Om flyttdatumet är mer mot månadens mitt räcker oftast 2-3 dagars framförhållning.

Hur lång tid tar en flytt?

En vanlig bohagsflytt tar vanligtvis mellan 3 och 8 timmar att utföra.

Är det bäst med fast pris eller rörligt pris?

Ett fast pris ger dig en tydlig överblick över totalkostnaden i förväg. Du betalar för den utförda prestationen, oavsett hur lång tid det tar. Vid rörlig debitering betalar du för den faktiska tiden som läggs ner, med en debitering per påbörjad halvtimme. Valet mellan fast och rörligt pris beror på dina specifika behov och omständigheter.

Är priserna högre under helgerna?

Nej, vi jobbar till samma priser även under helger.

Vilka försäkringar har ni?

Vi har försäkringar hos Trygg Hansa och Fora, inklusive transport- och bohagsförsäkringar.

Ansöker jag om RUT-avdrag eller gör ni det?

Vi ansöker om RUT-avdraget åt dig, så du behöver inte oroa dig för det. Du kommer att få en bekräftelse från Skatteverket, antingen elektroniskt (om du är ansluten till en digital brevlåda som Kivra) eller per post, kort efter att vi har ansökt om RUT-avdraget.

Transporterar ni växter också?

Ja, vi kan transportera växter, men under vintersäsongen kan vi inte garantera att de inte kommer att skadas av kyla. Vi rekommenderar att du flyttar dem själv i en uppvärmd bil under vintern och snabbt lastar dem, med särskild uppmärksamhet på att undvika kontakt med rutorna för att förhindra frostskador.

50% Rut-avdrag

50% Rut-avdrag Skattereduktion för hushållsnära tjänster (för privatpersoner)

Flytt och städning är kategoriserade som hushållsnära tjänster där du, om du uppfyller de nödvändiga villkoren, har rätt till en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden genom rut-avdraget.

Med rut-avdraget behöver du bara betala hälften av arbetskostnaden, vilket innebär betydande besparingar! Det personliga taket för rut-avdraget är, från och med den 1 januari 2021, 75 000 kr per år, vilket motsvarar en total arbetskostnad på 150 000 kr per person och år.

FÅ GRATIS OFFERT

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Tveka inte att ställa frågor om ni undrar något.

Hur ofta vill du ha det städat?

13 + 3 =